Kimmo Bakman “Baku”

2.8.2021

Kimmo Bakman, lempinimeltään Baku, on 54-vuotias kirvesmies. Hänellä on laaja työkokemus kirvesmiehentöistä. Nuorena miehenä hän suuntasi opinnoissaan rakennuspuolen oppikouluun, joka johti alalle.

Rakennustoimisto Lundénilla Baku on ollut jo vuodesta 1994. Aikoinaan hän tuli kahden viikon kiireavuksi saaristossa olevalle rakennustyömaalle. Tästä matka jatkui ja vuosien varrella hän on työskennellyt kirvesmiehenä useissa eri rakennuskohteissamme.

Baku kertoo Rakennustoimisto Lundén Oy:n olevan työpaikkana ”rauhallinen, monipuolinen ja viihtyisä”. Työpäivästään Baku toteaa vaatimattomasti, että ”työpäivä alkaa kello seitsemältä ja päivään sisältyy kaiken näköistä erilaista rakentamista”. Kirvesmiehen työ on vaativaa ja välillä raskastakin. Vuodenvaihteen sääolotkin – kesällä helle, talvella pakkanen – aiheuttavat rakennuskohteen vaiheesta riippuen haasteita.

Rakennustoimisto Lundén Oy:ssä meille on tärkeää työntekijöiden työturvallisuus ja hyvä työilmapiiri. Tätä tukeaksemme muistamme myös joskus ottaa yhdessä rennosti, esim. joulujuhlien merkeissä. Näistä Baku toteaakin, että ”hauskoja tapahtumia vuosien varrelta on kaikenlaiset firman pienet juhlat, joista ei sen enempää!”